Volg ons

Chili

Lees in de volgende taal:

CHILI tart de verwachtingen van veel bezoekers van een Andesland. Het is ontwikkeld, relatief welvarend en niet corrupt. Reis naar Chili en je ontdekt een van de veiligste en MEEST ONTSPANNENDE LANDEN in ZUID-AMERIKA. De bussen zijn comfortabel en rijden op tijd; de mensen zijn beleefd en respectvol. Maar bovenal reizen bezoekers naar Chili voor zijn PRACHTIGE LANDSCHAPPEN. De bevolking is geconcentreerd in de grote steden, waardoor uitgestrekte gebieden van nauwelijks aangeraakte wildernis overblijven om te verkennen.

eco reizen Chili

Aanbevolen bestemmingen

Je mag niet missen

Comuna de Camarones

Meer dan zevenduizend jaar geleden en drieduizend jaar voor de Egyptenaren begonnen de Chinchorro de lichamen van hun kinderen te mummificeren in de stad Camarones, 100 km ten zuiden van Arica in het noorden van Chili. En het UNESCO Werelderfgoedcomité dat in juli 2021 in Fuzhou bijeenkwam, besloot de site in te schrijven als werelderfgoed.

Villa Cerro Castillo

In het hart van Patagonië in de regio Aysén is de gemeente Río Ibáñez omgeven door natuurlijke vormen en menselijke uitingen. De gemeente, Villa Cerro Castillo, wordt voorgesteld als een uitstekend voorbeeld voor andere gebieden in Chili om het belang in te zien van samenwerking, waarbij de mensen en hun natuurlijke en culturele erfgoed altijd worden beschermd.

Registreren

Je hebt geen toestemming om te registreren