Volg ons

Lees in de volgende taal:

USA

Duurzaam toerisme in de Verenigde Staten nodigt bewuste reizigers uit die de negatieve impact van de industrie op de natuurlijke omgeving, de lokale gemeenschappen en de wilde dieren tot een minimum willen beperken. Dompel jezelf onder in beschermde natuurgebieden, historische stadsgezichten en outdoor activiteiten. Kom meer te weten over verantwoorde opties voor uw volgende vakantie in de VS.

Ecoreizen in de VS

Niet zeker waarheen?

Verken de mogelijkheden voor een verantwoorde reis
  Groen blad

  Bestemming is erkend voor hun duurzaamheidspraktijken

  Wit blad

  De bestemming is bekroond en gecertificeerd voor duurzaamheid

  Goed reisprogramma gecertificeerde bedrijven

  Goede bestemmingen

  Ontdek impactgerichte bestemmingen die werden gecertificeerd of erkend door hun inspanningen

  Durango

  Durango is een geweldige plek om de natuur te zien! Durango, Colorado staat bekend om zijn oude westerse geschiedenis en de Durango & Silverton Narrow Gauge Railroad uit 1882 en was ooit een bloeiende mijnstad. Tegenwoordig is het een toeristisch stadje dat bekend staat om zijn historische stadsbeeld en buitenactiviteiten.

  Aspen

  Aspen, Colorado, een skioord van wereldklasse met een rijke geschiedenis, is een van de beste hooglandresorts in de VS, met behoud van de nostalgische sfeer van een welvarend zilvermijnstadje. De winter is niet de enige tijd om Aspen te bezoeken. Aspen is het hele jaar door een bestemming met tal van activiteiten en een kosmopolitische sfeer.

  Breckenridge

  Als een bestemming die is opgericht door hartstochtelijke goudzoekers, leeft onze erfenis voort via een sterke gemeenschap van plaatselijke bewoners en bezoekers met een gedeelde passie voor avontuur en het buitenleven.

  Breckenridge is een prachtige plek, vol met Rocky Mountain grandeur en het hele jaar door mogelijkheden om het te ervaren. We zijn vastbesloten om het zo te houden. Met duurzame waarden en praktijken die gemakkelijk te omarmen zijn voor bewoners en bezoekers, nodigen we iedereen die Breckenridge duurzaam wil zien voor ons en voor toekomstige generaties uit om te helpen Breckenridge groen en schoon te houden. Lees verder om meer te weten te komen over een groene vakantie in Breckenridge!

  Registreren

  Je hebt geen toestemming om te registreren