Volg ons

Lees in de volgende taal:

TURKIJE

Een betoverende mix van het exotische en het vertrouwde, TURKIJE is veel meer dan het clichébeeld van een "brug tussen Oost en West". Het is sinds het begin van de geschiedenis vanuit alle richtingen binnengevallen en gevestigd en combineert invloeden uit het Midden-Oosten en het Middellandse Zeegebied, de Balkan en Centraal-Azië. Door de grote verscheidenheid aan culturen en landschappen biedt het werkelijk voor elk wat wils!

Ecoreizen in Turkije

Aanbevolen bestemmingen

GOEDE BESTEMMINGEN

Bitez

Deze kuststad op het schiereiland Bodrum is rijk aan geschiedenis en cultuur. De lokale bevolking geeft hier uiting aan door het dragen van 'Temel Devren' tijdens henna-avonden en het spelen van de Çökertme Türküsü tijdens bruiloften. Ervaar de lokale cultuur van dichtbij of ontspan op een van de prachtige stranden die Bitez te bieden heeft.

Lycische Weg

De Lycische Weg in de provincie Antalya vormt het laatste deel van de Via Eurazië (VEa), een lange-afstands culturele verkeersroute van Italië naar Turkije. Deze route volgt de oude weg die ooit het Oostelijke en Westelijke Romeinse Rijk met elkaar verbond.

GOEDE VERBLIJFPLAATSEN

Ecohotels logo
Boek uw groene hotel via EcoHotels!

EcoHotels is opgericht in 2020, als een verantwoordelijk en duurzaam alternatief voor de grote en dominante online reisbureaus (OTA's), waarvan het business model en de hoge commissies de identiteit, het concept en de bottom line van individuele hotels ernstig decimeren. De missie van EcoHotels is om een community voor hotels te zijn, waarin kennis en best practices worden gedeeld en waarin zij aan zij staan om duurzaamheid in de reisindustrie te bevorderen.

We hebben met vele jaren in de horeca ook een vraag naar duurzame en gecertificeerde hotels ervaren, waarom we ook een gemeenschap voor reizigers willen zijn, die er belang aan hechten om zo verantwoord mogelijk te handelen, en een betrouwbare bron van informatie willen hebben - die ook zo duurzaam mogelijk willen reizen, door het ondersteunen van hoogwaardige, gecertificeerde hotels en het helpen om reizen een kracht voor het goede te maken over de hele wereld.

In deze pagina vindt u een selectie van accommodaties die beschikbaar en boekbaar zijn via EcoHotels.

Registreren

Je hebt geen toestemming om te registreren