Volg ons

Thailand

Lees in de volgende taal:

Reizigers houden van THAILAND voor veel meer dan zijn iconische bezienswaardigheden en wijd open horizonten: bezoekers komen voor een breed scala aan ecotoeristische activiteiten: Milieuvriendelijke accommodatie in Thailand, wildlife activiteiten. Maar stop niet alleen met de landschappen! Maak van de gelegenheid gebruik om meer te leren over de mensen die in dit grote land wonen.

ecoreizen in Thailand

Aanbevolen bestemmingen

  Je mag niet missen

  Koh Mak

  Koh Mak is een prachtig tropisch eiland in Thailand met wit zand en prachtig helder blauw water. Dit eiland is zeker een bezoek waard als u van plan bent dit deel van Thailand tijdens uw vakantie te verkennen.

  Sapphaya

  Safaya Old Police Station Market Community ligt in het Safaya District, provincie Chinat. De levensstijl van de gemeenschap is geassocieerd met de Chao Phraya rivier en is een sterke gemeenschap met vele culturele hoofdsteden. Het oude sapphaya huis, meer dan 100 jaar geleden gebouwd, is Night Market onder het concept green d market Focus op een evenwichtige omgeving en een gelukkige samenleving.

  Huay Pu Keng

  In het dorp Huay Pu Keng wonen niet alleen de Kayan, maar ook andere Karenni subgroepen zoals de Pakayor, Kayan en Rode Karen. Ze hebben allemaal hun eigen cultuur, rituelen, fascinerende verhalen en delen waardevolle vaardigheden met bezoekers. De gemeenschap wil zinvolle ontmoetingen creëren tussen reizigers en gastheren, elkaars verhalen leren kennen, respect en wederzijds begrip opbouwen en culturele trots en behoud oproepen.

  Gevolgen van de klimaatcrisis

  Thailand is helaas een van de plaatsen die met de gevolgen van de klimaatnoodsituatie worden geconfronteerd. Het smelten van het ijs op Antarctica zal naar verwachting zelfs in het scenario van de Overeenkomst van Parijs van 2 graden opwarming van de aarde effect hebben, wat zal leiden tot een stijging van de zeespiegel tot ongeveer 2,5 meter, een proces dat meer dan 100 jaar zal duren. Het is vrijwel zeker dat dit onomkeerbaar zal zijn.
  Wij nodigen u uit de kaart te verkennen en u bewust te maken van en na te denken over de omvang van de gevolgen waarmee onze kinderen te maken zullen krijgen.

  Registreren

  Je hebt geen toestemming om te registreren