Volg ons

Lees in de volgende taal:

FILIPPINES

Philippines ecotravel heeft veel te bieden en mag u niet missen: CLUB PARADISE PALAWAN - een exclusief tropisch eilandresort gelegen in een UNESCO Biosfeerreservaat, BAGO CITY - de "schatkamer van geschiedenis en natuur." SAGAY STAD - de harmonie van natuur en kruiden.

Niet zeker waarheen?

Verken de mogelijkheden voor een verantwoorde reis
  Groen blad

  Bestemming is erkend voor hun duurzaamheidspraktijken

  Wit blad

  De bestemming is bekroond en gecertificeerd voor duurzaamheid

  Goed reisprogramma gecertificeerde bedrijven

  GOEDE BESTEMMINGEN

  Ontdek impactgerichte bestemmingen die werden gecertificeerd of erkend door hun inspanningen

  Bago Stad

  Bago City is de "schatkamer van geschiedenis en natuur" van de Filippijnen. Gelegen aan de voet van Mount Canlaon, heeft het overvloedige ongerepte bronnen, watervallen, rijke zoetwater attracties en een overvloedige biodiversiteit. Het maakt deel uit van het zevende Ramsar-gebied van de Filippijnen en is de thuishaven van de zeldzame en bedreigde Irrawaddy-dolfijn. Dit wordt ondersteund door de spectaculaire diversiteit van de Bago waterscheiding.

  Sagay Stad

  Sagay Marine Reserve, gelegen in de Visayaanse Zee van de Filippijnse territoriale wateren werd ooit het Alaska van de Filippijnen genoemd. Binnen het Sagay zeereservaat heeft Suyac eiland een mangrovebos dat natuurlijke troeven uitspeelt, zoals de aanwezigheid van oude mangrovesoorten, met name de Sonneratia alba mangrove en de vliegende vos. Dit wordt nu beschermd door een communautair ecotoerisme project.

  Registreren

  Je hebt geen toestemming om te registreren