Volg ons

Lees in de volgende taal:

GRIEKENLAND

GRIEKENLAND is een prachtig land in Zuidoost-Europa met duizenden EILANDEN in de Egeïsche en Ionische zee. GRIEKSE NATUUR is rijk aan bergen, bossen, rivieren, meren, lagunes, enzovoort. Het grote onderling verbonden ecosysteem van flora en fauna maakt het ideaal voor bewuste reizigers om de natuur te omarmen. Vergeet niet een bezoek te brengen aan ATHENS en HERAKLION om de geschiedenis en de lokale cultuur te ervaren. 

Ecoreizen in Griekenland

Aanbevolen bestemmingen

  Groen blad

  Bestemming is erkend voor hun duurzaamheidspraktijken

  Wit blad

  De bestemming is bekroond en gecertificeerd voor duurzaamheid

  Goed reisprogramma gecertificeerde bedrijven

  GOEDE BESTEMMINGEN

  Athene

  Een historische wijk in Athene dreigde uit elkaar te vallen doordat de jeugd uit de regio wegtrok. Om dit cultureel belangrijke gebied nieuw leven in te blazen, werd een project uitgevoerd met als doel de buurt weer tot leven te brengen. Het project bleek veel succes te hebben. Kypseli Agora werd herboren en biedt nu een openbare ruimte voor de hele gemeenschap die de kwaliteit van het leven weer verhoogt en er bovendien toe leidt dat de stad Athene in 2018 de Europese hoofdstad van innovatie wordt.

  Heraklion

  Verkeer en opstoppingen in de straten waren een groot probleem voor Heraklion. Om dit te bestrijden heeft de stad gratis nieuwe buslijnen ingevoerd, waarvan er één rechtstreeks door de stad en langs populaire toeristische attracties rijdt en met volledig elektrische bussen rijdt om de luchtvervuiling te verminderen. De invoering hiervan werd zeer toegejuicht door inwoners en bewoners die zeer tevreden zijn over de nieuwe bussen.

  Registreren

  Je hebt geen toestemming om te registreren